I ett nötskal

Påvägen hit. Tröttnade på att höra all musik på radion som tjatas sönder. Så vi satte i en skiva istället. Som vi har lyssnat på hundratusensjuttioelva gånger. Bara för att få höra något "bra" för en gångs skull, som inte är så uttjatat.
Där satt vi, i vår lilla söta ljusblå audi. Det blev ett sådant moment när Plain White T's kom på med den superfräscha låten Delilah, så vi kunde inte låt bli att ryckas med! Så där satt vi och skröna med och framkallade de mest fula röster vi bara kunde komma på. Jag lät som en gammal herre med basröst, David något liknande, sedan blandades det med lite tant-röster, opera-röster, Roj och Roger-röster och allt man kan tänka sig.
När musiken är som bäst kan man kalla det.


Kollar igenom massa gamla roliga bilder på datorn. Man förändras verkligen med tiden. Då var man snygg, smärt och smidig. Nu har man blivit tjock, tråkig, korthårig och ful.
Men jag trivs bra med mitt liv ändå, tack.





Är det ens jag på bilden?


Söndagsångest

Idag har jag lite söndagsångest. David åker till Stockholm hela veckan, och lämnar mig helt själv här hemma. Men jag har i alla fall lite jobb inplanerat i veckan, så förhoppningsvis går tiden fort.
Tråkigt och vara ensam hela veckan. Men jag hoppas någon liten filur kanske vill komma på besök och göra mig sällskap!
The door i always open for you

Igår hade vi en riktig myskväll. Först middag på en mysig restaurang, sedan gick vi och hyrde en film och köpte lite godis och bädda ner oss framför tvn och myste.
Mys.
Jag gillar mys!




Min nya tröja. Den är mys!


Terapi

Nu inväntar jag min kära kille som när som helst kommer hem från hockeyn. Sedan ska vi gå ut och äta tillsammans på någon mysig restaurang som jag ska välja. Kul att jag är så bra på mysiga restauranger i Karlstad.
Fast McDonalds är väl mysigt på sitt sätt..

Nog om det. Jag har varit på IKEA under tiden som de andra var på hockey. Helt själv. Bara jag och alla underbara IKEA saker. Jag älskar IKEA. Innan jag åkte dit var jag lite halvdepp av någon konstig anledning. Ni vet sådär höstdepp som man blir vissa dagar utan att riktigt veta varför.
Men så kom jag på den briljanta idén att åka till IKEA och handla julsaker. Gud, det var som terapi. Bara tanken av IKEA och julen fick mig genast på bra humör.

Glida runt där inne med sin lilla kundvagn, och bara försvinna in i en drömvärld där man har alla pengar i världen och kan köpa allt. Låta fantasin flöda och matcha ihop olika saker. Komma på nya finurliga idéer. Åh. Det är verkligen terapi för själen!

Tack IKEA!



Nu sitter väggtexten uppe. Nu fattas bara en klocka!


As if you have a choice



Underbara låt!


Räkfrossa

Igår var en riktigt mysfredag. Svärföräldrarna kom på besök och hade med sig både smörgåstårta och Martin. Trevligt och träffa gossen. Inte sett honom sedan han lämnade oss i Dallas.
Jag hade även varit husmoderlig och slängt ihop en kladdkaka till efterrätt.

När jag åkte till jobbet åkte de andra och handlade lite saker till lägenheten. De fixade upp hyllor, och lite annat som skulle upp på väggarna. Blev så jävla bra. Så nu ska jag bara införskaffa mig några fina ljuslyktor, samt framkalla foton och köpa ramar som ska pryda dem.

Efter jobbet väntade räkfrossa, ost- och skinkpaj och en falska vitt här hemma. Plus en massa tända ljus! Hur mysigt som helst.

En riktigt bra fredag med andra ord! Nu är David och Martin iväg och spelar squash, och jag gör mig irodning för en runda på stan!
Bra lördag!



Världens bästa ♥

Jag har världens bästa kille!



Nyvaken, och så jävla söt!
Min lilla älskling ♥


Do not pitty yourself

Förlåt att jag aldrig kastade in bilderna på skåpet som jag lovade igår, men hade fullt upp. Städande, bakande och snabbvisit av Jennifer och hennes söta mor. Sedan var jag helt slut.
Känner mig lite småsjuk, vilket inte passar sig alls just nu när jag ska börja jobba.
Typiskt.

Men här kommer bilderna i alla fall.
Blev riktigt nöjd med min insats och varje gång jag sneglar på skåpet känner jag mig så jävla bra och stolt!




















Eller hur blev det bra?!


Ovanför på väggen ska väggtexten jag vann på auktion upp. Och även en klocka.
Visar er mer bilder på det, när allt är uppe!


Krämbulle

Nu har vi just ätit kvällsis. Krämbulle och kaffe/the. MUMS!
Enda problemet nu, är att vi vill ha mer. ICA stänger 22, så än är det inte försent. MEN då ska man ju ut i detta ruggväder igen och härja. Nej, tack krämbulle. Har redan gått en kvällspromenad i höstrugget.
Det får räcka.

Har även såhär på kvällskvisten lyckats få klart mitt skåp helt och hållet.
Ni får se resultatet imorgon eftermiddag.

Imorgon är det jobb som gäller igen. Kursen idag var säkert givande. Om man inte hade jobbat inom vården tidigare, och redan visste allt de pratade om. Men nu är jag i alla fall expert på diabetes tack vare två besserwissers till kurskamrater som hela tiden skulle överglänsa varandra med kunskap om just diabetes.
Så nu du L, nu kommer du vara tryggare än tryggast i mitt sällskap!



Nej, antennsladden som ligger tvärs över hela golvet ska inte ligga där egentligen.
Tavlorna ska inte heller pryda hörnet, utan hängas upp.
Men som med mycket annat, väljer vi att vänta. Hemskt om man skulle göra klart allt på en gång och sedan stå där en vacker dag och inte ha något alls att pyssla med.
Hemska tanke!


Åh fy fan

Fan vad underbar min första dag på jobbet var. Helt underbara människor! Jag kommer älska det stället. Än en gång fick jag det bekräftat att jag verkligen vill OCH älskar att jobba med människor.
Något så litet kan göra så mycket för andra.

Nu ska jag iväg till Moalutt och umgås en sväng. Ni vet det vanliga tjejiga. Snacka skit osv.

Imorgon väntar kurs, spännande!


Galet bra

Mina tjejer är galet bra. De får mig alltid på bra humör. Tillsammans med de kan det inte gå fel.
Jag är lyckligt lottad!





Tack för i lördagskväll, underbaringar !



Karlstad universitet

Yes, nu befinner jag mig på Karlstad universitet, har lunch och sitter bredvid ett gäng tjejer i 18 års åldern som diskuterar allt från te-sorter, hur lätt HIV smittas, om det bara kan smyga sig på, vad som ska sparas till nästa rast, godiset eller frukten, och vilket som är godast till tacos; mjuka bröd, hårda skal, eller chips. Samt vad deras övriga familjemedlemmar tycker är godast. De påminner mig om min underbara gymnasietid som jag spenderade med världens bästa brudar, och hur vi kunde sitta o fördriva diverse håltimmar genom att bara sitta och snacka om allt och inget! Åh, ge mig kväll nu så jag får träffa mina underbara!

Högskolefuckingprov

Imorgon mellan 8.20 och 16.10 ska jag sitta inlåst och göra hogskoleprovet. Underbara lördag.
Can't wait!

MEN, efter det far jag i ilfart hem, kastar mig i duschen och fixar mig för en kväll med mina bästa brudar! Fyfan, vilken jävla belöning! Jag längtar som fan.

Hoppas Sandra bakat god tårta!



Underbara jul

Just nu står städning på schemat. Jag vill lyssna på julmusik under tiden. Men David tycker att det är på tok för tidigt. "Man måste välja sina lägen, Jonna. Och det här är inte ett."

Fan, jag som älskar julen. Den borde börja firas i tid. Typ idag!



 

Min all-time-favourite jullåt, så jävla bra!
(Stavas det jullåt, eller julåt, eller jul-låt?)



YEES!

SÅ. Då var sista penseldraget gjort. Byrån är vit och fin och jag kan inte säga annat än FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Nu lagar vi mat. Kyckling och pommes frites. Jag står för pommes och David sköter resten. Plus att han rör om i mina pommes också. Nice!
Har inte lagat mat i köket sedan i måndags. Det har verkligen sett ut som ett helvete därinne under min lilla tid som målare. Men det är över nu. Hell yeah!


Har även skruvat upp min kärlek i vardagsrummet också.



Kan ni gissa vad det är?



Sola i Karlstad

Nu skiner solen för fulla muggar här i Karlstad. Härligt!
Idag skulle jag egentligen viljat tagit en lång och skön promenad, som slutat på stan, där vi skulle sätta oss och avnjuta en god lunch. Sedan bara mysknalla runt i affärer och kika lite. Kanske hitta en vinterjacka till min älskade!

Men nej. Jag har ju fortfarande ett skåp som står och törstar efter färg. Så idag sitter vi båda inne. Jag med min färg och mitt skåp. Och han med sitt plugg.



Nu går jag

..iväg och skaffar jobb. Känns bra att från och med idag vara anställd av Karlstad kommun. Skönt att få en inkomst, och skönt att ha något att göra om dagarna!

För övrigt är det fortfarande lika tråkigt att måla. Tanken "Nej nu skiter jag i den här jävla skiten. Kastar ut byrån genom fönstret så slipper jag se aset." har nog passerat mer än sjuttioelva gånger. Men konstigt nog står den kvar i köket. Och bara törstar efter mer färg... Måla mig Jonna, måla mig!
 
Ett X antal svordomar har jag även hunnit med idag.
Färg på golvet. #"&!¤".
Färg i håret. !"#"%!".
Färg i ansiktet. #"%!¤".
Trampa i färgklickar på golvet, och lämna fotspår i hela lägenheten. "#!"¤!"%"¤#"#&!&/"¤"!"%#"#"#!¤%&/"...




Och nej. Fötterna ska inte vara träfärgade. De ska också målas vita. Hade bara lust att vänta med det ett tag?!


Note to oneself: Måla aldrig mer om en möbel.

En lyckans ost

Nu ska jag börja med slitet att måla igen. Inte nog för att det är jävligt tråkigt, men igår skulle självklart färgen ta slut också. Så då sket jag i allt och hängde med på hockey istället. Desto roligare!

Ibland har jag tur. Den här gången hade jag det. Men även med lite tack utav David som pushade mig, och jag själv som faktiskt tog tag i det. Känns underbart nu. Ni anar nog inte ens!




Helt plötsligt kändes inte min jacka så dyr längre.





Jag ska måla hela världen

Puh. Fyfan vad jobbigt det är att måla. Eller jobbigt och jobbigt. Snarare långtråkigt!
Har inte alls kommit långt och är redan trött på skiten. Ännu jobbigare att veta att allt ska målas EN GÅNG TILL sen!




Köket ser ut som ett bombnedslag.


Kombinera mera



Jag tror på en succé !

Prestation

Prestationsångest heter det. Med ett annat ord; högskoleprov.
Huvaligen.

Nu ska jag och uträtta ärenden.



Ärenden

Regnig, kall, blåsig och tråkig måndag. Förstår att folk känner sig deppade dagar som denna. Så långt ifrån helg man bara kan komma. Skönt att jag är arbetslös och alla dagar ser likadana ut för mig. Slipper man ångesten och lyckan över att det äntligen är helg.

Men, idag ska jag faktiskt och prata jobb. Fast först ska jag åka och köpa antikvit målarfärg till en bänk vi fått av mamma och pappa. Den ska jag försöka måla klart i veckan, så när den är klar får ni se resultatet. Tror det kommer bli svinsnyggt!

I veckan ska jag dessutom öva på gamla högskoleprov, för på lördag smäller det! Då jävlar ska jag ägna hela dagen åt att skriva prov. Kul. Verkligen. Längtat efter det. Som satan!
Men när det äntligen är över, ska jag dra mig till Karlskoga och mina älskade tjejor. Snacka om schysst belöning!




Ge mig Hollywood igen !


Be prepared

Igår köpte jag vinterjacka. Har egentligen gått och kärat ner mig i en annan, som är way off min budget. Så jag köpte en annan, som också är way off min budget. Fast ändå mycket billigare än den andra.
Men jag är kär i den här jackan med. Den är röd. Och alldeles, alldeles underbar!
 
Förhoppningsvis är den varm också. Det vore ju änna det bästa!

Yepp, så nu är jag fattig. På riktigt.
Tur att jag har en rik man som försörjer mig. Vad hade man gjort utan studiebidrag annars liksom?




Cärro

YEAH babe, idag kommer min älskade kusin Caroline! Åh gud vad jag har saknat henne. Ska strax sticka iväg till världsmetropolen Karlskoga, för att möta upp henne där. Min lilla snuttefia!
Kommer bli en fett nice helg. Inget kan gå fel!

Igår träffade jag även världens söto; Jennifer. Mys och träffa henne igen! Så jävla sjukt att man inte träffas oftare än man gör. Jag ska bli bättre på det. Jag lovar!



P.S. Jag och Moa DYNG förlora bowlingen. D.S.


Scoore

Eftersom det är torsdag idag har vi gjort nytta. Tvättat och städat, så nu är tvättkorgen tom igen och lägenheten ren och krispigt fräsch! Jag älskar nystädat.
Nu har vi även varit ute i spåret ett varv också. Intervaller. Fan vad kul det var. Förutom när det kom en lagom hurtig liten tjej på 11 barre och dyng-sprang om oss. Då sjönk självförtroendet igen och mina inre fantasibilder om hur jag vann mitt första maraton försvann fortare en kvickt.
Det värsta av allt var att hon inte ens flåsa. Inte ens lite. Jag kände mig verkligen som en stor fet ko efter det. Usch, kan inte hurtiga människor hålla sig inne när det är dags för mig att bege mig ut i spåret?
Jag vill helst bespara människor mitt snygga utseende och min snygga stil när jag svettas som bäst.

Nu ska jag in i duschen, pronto. Par-bowling väntar ikväll tillsammans med Moa och Jonte. Antingen så spöar jag och David skiten ur dem. Eller så gaddar jag och Moa ihop oss och total spelar ut killarna.



Simply the best honey. Simply the best!


Bajsch

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag gick och dog lite efter att Sverige skämt ut sig i tisdags. Eller nej, det gjorde jag inte. Jag gick och kleta in ansiktet i bajs och hoppades på bättre tider. Det var gött som tusan!








Såhär ser bajset ut på burk. Förjädra bra alltså! Man blir len och ren som en bebisrumpa efteråt!

På tal om bebisar, så tycker jag att lilla skruttungen Fabian Sjölander ska ta och kika ut snart. Jag längtar något så sjukt mycket efter honom! Han kommer bli mosters lilla prins, och jag ska lära honom allt jag kan!




Fabian i mammas mage ! <3

Hur fan lyckas man?



Nu har jag använt min svart diskborste i EN fucking vecka. Håller inte en diskborste längre än så?
Förra fick vi också byta efter en vecka.
Antingen är det kass kvalité a la Coop, eller så är det bara vi som diskar så jävla hårt och bra. Man blir ju mörkrädd.

Hiho

Nu drar jag ner till stan och möter upp min vän Marcus.

Later!



Ordning och reda



Nu är det bara själva garderoben som fattas. Plus att det ska spacklas och måla på väggen bakom. Men sen jävlar.
Fatta vad jag längtat efter det här. Finns inget värre än att bo i en väska. Det är värre än allt. Till och med folkmord.

Underbara dag

Vilken underbar dag det har varit idag! Underbart väder och ingen stress med någonting. Jag och älskling tog en mysig höstpromenad neråt stan för att hyra en film på biblioteket. Vet att det låter knäppt. Men tydligen funkar det också. I skuggan av värmen, hyrde vi. David ska se den i utbildande syfte, och då det sägs att den ska vara väldigt bra ser jag den med honom ikväll. Det faktum att Kinnaman är med som huvudrollsinnehavare påverkar inte ett dugg. Jag lovar och svär. Dräggel
Knallade även in i några affärer och strosa runt lite och njöt av den underbara krispiga höstluften. Det enda vi shoppade idag var 4 böcker. 2 till mig och 2 till David. Rättvist och bra.

Nu har jag även plockat upp mina kläder i "garderoben" medan älskling har stått och sorterat våra räkningar och viktiga papper och satt in de i pärmar. Överskattat med räkningar. Men tydligen är det ganska viktigt. Fast jag tror att jag hade klarat mig bra utan dem.









Måndag

Imorse gick älsklingen upp tidigt. Han skulle åka kvart i åtta. Någonstans hade jag en vision om hur jag också skulle ha orkat gå upp då. Ätit en mysig frukost tilllsammans. Och sedan när han åkt hade jag tänkt börja plocka upp mina kläder i garderoben utan garderob. Sedan när han kom hem skulle jag stå med färdiglagad mat.
MEN, sängen var alldeles för skön och tyckte inte jag skulle vakna förän efter tio. Så blev det med den saken.

Helt kass är jag ändå inte. Hinner fortfarande ha lagad mat på bordet tills han kommer hem. Och plocka upp kläderna kan jag göra imorgon. Har de legat i resväskan dryga månaden skadar det nog inte med en dag till.

Idag blir det baconsås. Såg receptet på Lovisas blogg, och fastna för det direkt. Och herrejävlar vad gott det är!
Tack för det receptet, det kommer lagas mååånga gånger!




Sist vi lagade det underbara!


Härliga helg

Sådärja. Då har man överlevt ytterliggare en helg. Har varit fullt upp mest hela tiden. Igår var det 30-års kalas i Sunne som gällde. Av oss fick födelesdagsbarnet presentkort på SF-bio och en flaska med saft. Hej dålig fantasi, men vafan. Bio är ju alltid kul!

Sov kvar i Sunne tills idag för att hinna träffa svärmor lite som varit borta i veckan på ett EU-projekt nere i Rumäninen. Kul att få åka iväg och se hur vardagen funkar i andra delar av världen.

Idag åkte svärmor och svärfar med hit till Karlstad en sväng. Blev en sväng till IKEA för att köpa lite inredning till våra icke befintliga garderober. Var vrålhungriga när vi åkte hem, så det blev pizza.
Dock upptäcker min kära pojkvän när vi kommer fram till lägenheten att han glömt vår kära lilla husnyckel i Sunne. Sviiiinkul. Så vi fick sätta oss i bilen och åka tillbaka.

Härlig söndag!








Om ni bara visste vad jag längtar efter vår garderob!


Gäsp

Gissa vad jag ska göra nu?


Auktion

Häromveckan blev jag medlem på Tradera. Yes, så efter är jag. Men vem bryr sig, egentligen?
I alla fall. I onsdags vann jag min första auktion! YEEAH.
Var exalterad efter vinsten i ett dygn efteråt. Haha. Så jävla stolt!


Det som blev mitt var i alla fall en väggtext som ska pryda vår köksvägg. Tror det blir grymt snyggt!





Home is where your heart is

Freitag

Idag kommer bli en mycket bra dag. Solen skiner, lägenheten är nystädad från igår och jag har massa kul att se framemot. Dessutom ska jag och David ut och springa senare i eftermiddag.

Ja, en bra jävla dag helt enkelt!



Hon är en del av min dag idag, Moalutt!


FBK

Yes, så har jag spenderat ännu en kväll i den överskattade Löfbergs lila hallen. Och kollat på mitt absoluta favoritlag. In my ass.
Tyvärr vann de över HV71. Skit på en pinne. Jag gillar HV.

Hann konstatera följande under matchen:

- Hockey är kul. MEN, det skulle definitivt räcka med två perioder.

- Alkoliserade gamla sletna fans borde portas. Speciellt då de spottar inomhus och vrålar "jäääävla fittdomare!" "Din jävla fitta!" osv. osv. till domaren.  

- Fansen borde lära sig att det, tro det eller ej, är DOMAREN som DÖMER.

- Jag ska aldrig mer stå vid klacken.





Idag var Sara på besök hos oss, trevligt trevligt !





Vi gillar smuts

Imorse ringde klockan 06.50. Då var det dags att knalla ner till tvättstugan och sätta på några ton av vår smutstvätt. Jävligt mycket humor i det tyckte jag. Inte.
Dessutom hade jag världens huvudvärk, så när jag kom upp i lägenheten igen knapra jag i mig ibumetin och kröp ner bredvid min älskling igen. Mysigt. Och sedan dess har vi varit vakna.
Nu går tvätten för fulla muggar, och min älskling har precis övergett mig, lägenheten och torsdags-städet för att åka till Torsby och göra ett prov. Himla tråkigt för honom att han var tvungen att åka.
Vem vill missa en sådan här rolig förmiddag?

När allt tråkgöra är gjort, ska jag slänga mig i duschen, kasta ihop en äppelkaka och ringa Sara. Härligt!




Snygging på Lombard Street. <3


Hockey

Nu åker vi mot Sunne. Där ska det ätas mat, och så småningom ska vi även knalla bort på hockey.
Hoppas jag inte fryser ihjäl där i hallen. Tacka gud vet jag cafeterian och dens värme!


Btw, det gick sjukligt bra och springa förut. Sprang till och med TVÅ varv. JÄ va bra vi är.

Nej, nu kurrar det farligt mycket i magen. MAAAAAT!


Run Forest, run

Yes. Nu har jag diskat undan frukosten och småplockat här hemma inför storstädningen imorgon.
Under tiden har min kära suttit och pluggat. Han är så duktig. Imponerad över hur han faktiskt kan koncentrera sig samtidigt som jag går runt och småbabblar med honom hela tiden. Hur jag än försöker kan jag inte knipa igen!
Konstigt det där...

Nu ska vi bege oss ut på en löptur. Hoppas det känns bättre idag.
Annars dör jag nog. På riktigt.





Akta det feta håret.

Morning

Godmorgon. Nu ligger jag här i sängen och drar mig lite. Underbara morgon.
David har redan gått upp för att fixa iordning frukost åt oss. Underbara man.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska ta och ringa min vän Marcus och höra om han är taggad på att söka lite jobb? Sedan ska jag ringa till kommunens olika delar och hörn och höra mig för lite.
Kanske även träffar Sara en sväng idag. Eller så blir det kanske imorgon, det spörs!

Nu ska jag fortsätta med min morgon i sängen tillsammans med datorn tills frukosten är klar!



 


Bjuder på en myslåt med Oasis.





Overcome

Sitter hemma i Åtorp och rullar tummarna. Åkte hit vid 8 imorse för att få lite kvalitetstid med min kära moster som var på besök. Men herrejisses vad trött jag var när klockan ringde. Nu ska jag snart dra mig hemåt till min kära man. Hoppas han har något bra förslag på mat at laga idag. Jag har noll ideér. Som vanligt.

Nu har jag suttit och rensat igenom mammas och pappas dator lite. Hittade massa gamla bilder och gammal musik.


Bland annat den här underbara låten. Åh vad jag ska börja lyssna på Live igen.







Proppmätt

Var ute och sprang förut med min kära man. Det var sjukt jobbigt. Jag trodde jag skulle dö. Fyfan. Men jag klarade det. Jag är så jävla bra!
Som belöning lagade David mat åt mig medan jag var i duschen. Fiskpinnar och mos. Fytusan så gott det var.
Men nu är jag proppmätt.

Nu ska jag ta tag i den underbara sysslan att DISKA. Lucky me...

MoccaMaster

Innan vi flyttade in i vår kära lägenhet var vi ute och kollade på mängder av olika kaffebryggare. I alla möjliga olika prisklasser. Jag tycker att de allra flesta kaffebryggare är fula. De är vanliga, tråkiga och tar bara upp onödig plats i köket.
Så mitt enda krav var att den skulle vara snygg. David hade destofler krav, eftersom det är han av oss som dricker mest kaffe.

Vi hade spanat in MoccaMaster maskinerna länge, och jag ville verkligen ha en sådan. Men vi hade bara sett de för 1699 kronor och uppåt. Så en helt vanlig dag någon gång i slutet av augusti var vi inne på Elgiganetn i Örebro och skulle kolla på TV.  Då råkar vi gå förbi en hylla där vår kära Mocca Master står, till ett pris för 799 kronor!

Tack och bock. Vi tog den direkt. Och jag kan då säga det; jag har ALDRIG i hela mitt korta kaffedrickande-liv druckit så jävla gott kaffe som jag har gjort med denna underbaring!
Rekommenderas starkt till alla er som älskar gott kaffe.





Snygging !


Morning glory

Nu är jag färdigäten. Åt supergod gröt med min egna hemmagjorda lingonsylt till.
Gröt är fan grymt underskattat!

Snart hoppar jag i springkläderna och löparskorna och drar ut på en runda. Efter det ska jag seriöst ta och sätta mig och leta jobb. Ringa runt till kommunen osv osv.

Smördeg

Mysig kväll.
Har lagat underbart god middag (eller David har lagat). Inbakad fläskfilé med gorgonzola, och till det stekte vi upp kantareller, fixa lite pommes oh gjorde en god sallad.
Riktigt jävla gott blev det. Något jag verkligen kan rekommendera!
Tur att min man även råkar vara mästerkock. Han kommer få laga mycket god mat åt mig under resten av vårt liv. 


Beundrar för övrigt folket i Mexico, som aldrig ger upp hoppet. Hela landet är korrumperat, det kvittar hur de än försöker. Det kommer aldrig bli ett normatl land. Knarkkungarna kommer alltid ha mest makt.
För pengar är makt. Och knark är pengar. Massa pengar.


Mumma







Ett glas mjölk tack !

Förträffligt

Underbar kväll igår!
God mat, trevligt sällskap, massa prat, och lite vin på det. Vi trivdes! Nu får vi planera in en dag vi kan bjuda över dem på god mat!
Fick även världens godaste choklad-pannacotta! Futusan vad god den var. Den ska jag ta recept på!

Idag vet jag inte vad det blir. Min moster kommer hem idag på besök, så kanske drar mig hemåt för att hälsa på henne en sväng. Men det spörs!


Kanske skulle ta och göra ett nytt försök med bullarna också...

Farmor Ediths

Idag har varit en underbar dag. Lång och mysig sovmorgon med världens bästa, och efter det en supergod brakfrukost. Sedan tog vi cyklarna och trampade till Herrhagen där vi hjälpte Davids klasskompis Johanna att flytta in. Superfin lägenhet hade hon fått tag i, med 3,20 i takhöjd!
Jag som tycker vi har hyffsat högt i tak...

Efter det kastade vi oss på cyklarna igen och trampade ner på stan. Är bortbjudna ikväll, och som en fin gest ville vi ha med något litet. Eftersom vi är så jävla kassa och har jordens sämsta fantasi, gick vi in på systemet och köpte en vinflaska.

Men sedan knallade vi vidare, och hittade jordens sötaste saftflaska. Så nu har vi båda här hemma, men jag tror vi tar vinet själva och ger bort saften.
Saft blir man väl aldrig för gammal för?














Fredagsmys

Idag ska vi, som säkert 99,9% av Sveriges övriga befolkning, ha fredagsmys. Lisa och Hilding kommer hit snart, då ska vi åka och köpa någon god mat, sedan blir det väl snask och läsk till Idol.
En riktigt typisk svenne-fredag med andra ord. Men jag gillar det!


Som sagt sket det sig med mina älskade bullar. Så jag får ta nya tag till veckan. Och då jävlar ska jag kolla att jag har alla ingredienser hemma innan jag börjar baka!

Eller så kanske jag har tur och någon ny ung fräsch förmåga jobbar på konsum, istället för Agda 73 som behöver förstoringsglas för att se varenda jävla knapp hon ska trycka på. Och sedan när det ändå inte bli rätt behöva gapa rakt ut bland allt folk till kassörskan mitt emot "Huuur göör man för att knappa in Tomaaater?!"
Fel att gå i pension menar jag. Det är det första jag ska göra dagen jag blir 65!

Tror stenhårt på att jag hade lyckats rädda bullarna om hon inte hade varit så förbannat seg.



#"=?/&¤#""!¤#¤%#"#¤"

SATAN.

Det var de bullarna. Kul.

Kardemumma

Så där, nu var lägenheten städad och fin. Duktig flicka Jonna! 

Nu ska jag bara sätta igång med bullbaket. Kom dock på att jag saknar kardemumma. Så antingen knallar jag iväg till ICA och köper mig lite. Eller så skiter jag bara i det. 




Soffan och bordet.




Soffan och bordet med mina underbara kuddar!





Mina nya kuddar jag köpte på Indiska häromveckan. Så jävla fina tycker jag.

Vi har ju inte någonting alls på väggarna än sålänge, därför ser det ganska tomt och kalt ut ändå. Men Rom byggdes inte på en dag, som man så fint brukar säga!
Det kommer så småningom.



Städa städa varje fredag..

..och så varje jul, för det tycker jag är kul !


Yes, nu sätter jag igång med dagens städande. När allt är skinande rent och fint ska jag sabba allt med att baka bullar och mjöla ner hela köket. Yeah babe, det är smart!

När jag är färdig med både bullbak och städande och lägenheten ser ren och fräsch ut, ska jag hoppa in i duschen och ta mig en välförtjänt dusch.
Sedan ska jag strö rosenblad över hela sängen och leta fram de allra sexigaste underkläderna jag har, sedan ska jag lägga mig där och vänta. Vänta på min älskling som äntligen kommer hem!
Som jag saknat honom <3

Imorgon är vi bortbjudna på middag. Men vad ska man köpa med sig? En vinflaska? Blomma?







RSS 2.0