Underbart är kort

I helgen var det examensfest för David som stod på schemat. Blev en hel helg i Sunne med god mat, härligt sällskap, god dryck och härliga kvällar på altanen.
Idag är det redan måndag och ny vecka, vilket innebär nya tag inför det jobb som ska avklaras denna vecka.

























Kolla så snygga

Min vackra syster och hennes älskade Hilding gick på balen förra veckan. De var lätt vackrast. Tyvärr fick jag ingen bra bild på när de tog upp Fabian och höll honom på röda mattan, men man kan inte få allt.








Jag älskar min klänning



Charmtrollet



Jag är hemma hos mamma och pappa. Mitt lilla charmtroll är här också, men han är förkyld och snorig. Lilla bubbisen.


It's official!

Nu är det officiellt SOMMARLOV. Fyfan, jag hade nästan glömt hur underbart det känns när man är klar med terminens sista slit och man äntligen blir fri. Om så bara för ett par månader, men ändå fri.


M.V.H. Glad tjej.


När effektiviteten tar över

Japp. Nu ska jag låta min effektivitet när det gäller att skriva hemtentor få ta över. Målet är att del 1 ska vara klar innan läggdags ikväll. Om jag lyckas kommer jag ro hem det här lekande lätt imorgon.

För övrigt har jag nog aldrig tidigare haft en sådan effektivitet. Men man kan ju ändå alltid hoppas att den finns där inne någonstans.





Luften smakar som en jordgubbspaj

Åh, vilken underbar dag! Synd bara att den ska spenderas med plugg. Eller, nej. Det kommer nog inte hända om jag känner mig själv rätt. Det blir nog en underbar dag ute i solen istället. Men dagar som denna är det värt det, och jag kan ju alltid ta med mig boken ut. Ifall jag skulle få för mig att läsa, hehe.

För övrigt vill jag också berätta att vi åt första fukosten ute på ballen idag. Då är det verkligen sommar på riktigt!



So fresh, you can taste the crunch

Lägenheten är nystädad, balkongdörren står öppen och släpper in frisk härlig luft samtidigt som gardinen fladdrar i vinden. Ute luktar det gott av sommar och här sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström och ska snart ta tag i dagens plugg. Ibland är livet bra härligt!



Why oh why

Varför ska det alltid vara så svårt att köra tummen ur och bara sätta igång med hemtentan och få den gjord, för att sedan kunna ta sommarlov. Fast innan jag kan sätta igång med skrivandet, måste jag komma på en situation jag kan skriva på. Hmm, hmm, hmm svår nöt att knäcka det där.

Och innan den blir knäckt, blir det inget skrivande. Tänk Jonna, TÄNK!




Snart kommer det en liten Fabian hem till oss och hälsar på, älskade unge!

RSS 2.0