Precis som min kära man..

.. Upplyste mig om häromdagen;
Allt ditt är mitt, och allt mitt är ditt. Även räkningarna!

Kändes jävligt gött att jag fick de på köpet också. Vilket jävla kap jag gjorde.
Min underbara man + Räkningar.

Inte illa pinkat.





Santa Barbara var för övrigt inte alls så fett varmt som man kan föreställa sig.

Höst är kärlek

Idag har jag haft en riktigt mysig dag!
Jag och mamma började med en sväng på stan, där jag faktiskt var riktigt duktig och inte köpte en endaste pinal! Stående ovationer borde jag få.
Efter en god lunch knallade vi hemåt och tog bilen mot Sunne och mina kära svärföräldrar och svägerska!
Där bjöds det på äppelpaj och kaffe först, sedan var det dags för lite tacos. Underbart!

Ja, som sagt. Sjukt mysig dag! Imorgon väntar storstädning och stort bullbak, då jag verkligen inte hann med det idag. Typiskt mig.
För jag är ju ingen tidoptimist menar jag...





Fick en inflyttningspresent idag av Linda och Tobbe. De är väl för söta. Tack så himla mycket !





Min underbara mamma. Du är bäst ! <3


Bagare Bengtsson

Bakar bara bruna brända bullar.
Alla som någon gång i sitt liv har gått i kör och fått värma upp har säkert kört på den här truddilutten många gånger. Även jag har gjort det. Dock sjöng jag hellre än bra.

Inatt har jag haft min kära mor på övernattningsbesök här hemma, mys. Så nu har vi käkat frukost, och ska nog snart bege oss ut på en liten promenad. Blir nog att kila in till stan en sväng och kika lite i affärer.
Ska även köpa mig en vaxduk idag att ha som underlägg när jag ska baka bullar senare idag.
Wooho, hon går all in i ett försök att vara en bra hemmafru tänker ni kanske, men där har ni fel! Det är bara såhär jag är, hurtig och duktig !  

I eftermiddag ska vi till min kära svärmor och svärfar och hälsa på. Om bullarna blir lyckade ska jag även ta med en påse till de. Men det spörs!

Min nya lampa

Häromdagen var jag, mamma och Lisa till en inrednings-outlet i Kumla som var så sjukt kul att knalla runt på. Hittade en hel del massa fint. Bland annat min nya stora kärlek.

Den är galet snygg. Den är som gjord för mig och mitt kök.






Kass

Jag är så jävla kass, förlåt.

Gårdagen blev verkligen inte som planerat! Jag tvättade mammas bil, och förfrös händerna i det kalla vattnet, men vad gör man inte för sin kära mor?
När jag kom in hade Lisa vaknat till liv och ville hitta på någonting, hon var så trött på att bara gå hemma och inte ha något att göra. Så jag kom på den briljanta idén att slå två flugor i en smäll. Åka till Karlstad för att hitta på något med Lisa (shoppa) och samtidigt passa på att hämta lite räkningar och mina bankdosor hemma.
Sagt och gjort. Dock fick jag världens jävla huvudvärk när vi var i Karlstad, och kände mig nästan sjuk. Så det var typ det jag gjorde igår.

Blev inget träffa vänninorna, inget tränande, inget hälsa på brorsan osv.

Jag är kass. Men idag mår jag bättre, så idag sk jag åka och kika på lite inredning och prylar.
Gaaah, jag har hittat svinsnygga men sviiiiiinigt dyra saker jag vill ha. Men det går inte. Absolut inte alls.
Inte ens om jag hade varit rik hade det varit värt de pengarna....





Haha, hittade det här kollaget när jag satt och kollade igenom gamla bilder.
Gör mig ung på nytt och låt mig gå på Letälv med alla mina käraste!



Dagens sysslor

Nu när jag ändå är hemma i Åtorp och har det gött, så tänkte jag göra lite nytta här hemma. Då blir min mamma glad.
Så idag har jag en vision om att jag ska kratta hela gården på löv. Tvätta mammas bil som hon ska lämna in på service imorgon. Och rensa de sista svamp-jävlarna!

Sedan vet jag inte riktigt hu allt detta kommer gå, för jag hade även tänkt hinna med att;
Söka lite jobb. Träffa några vänninor. Umgås med min underbara syster. Hälsa på min bror. Och sist men inte minst; Träna INNEBANDY <3  


Som sagt, vi får se vad osm hinns med och inte. Om jag skulle göra en ren gissning, skulle jag gissa på att jag nog skippar tråk-görat. Guva vuxen jag har blivit!






Idag ska jag bland annat försöka hälsa på den här bruden !



Du är en kantarell

Igår var jag, mamma och David ute och plockade svamp. Vi hittade sjukt mycket, och alla trallade vi hem nöjda och glada. För svamp är ju så fruktansvärt gott.
Jag var verkligen så jävla glad för all svamp. Ända tills imorse. När jag insåg att mamma var på jobbet och David hade åkt till Stockholm. Det enda de hade lämnat kvar åt mig var just svampen. ORENSAD.

Har inte så mycket mer att säga, mer än att FYHELVETESATAN vad tråkigt det är att rensa svamp.





P.S. Bilden har jag snott från någon lyckligt ovetande person. Busig jag är. D.S.


Samma lika samma

Varje år är det exakt samma skräp på marknader. Men ändå så är det en speciell charm med det, som gör att det bara inte går att missa. Speciellt inte den traditionsenliga Åtorpsmarken (eller åtorspmaarten, som de säger i Värmland). Hela byn lever, och helt plötsligt vet till och med folk utifrån vad Åtorp är för något. 
Enda dagen på året som vi faktiskt finns med på kartan. Typ.

Så igår blev jag en lycklig ägare av 13 par motiv-strumpor av kass marknads-kvalité för endast 100 kronor. 
Jag köpte ett halvt kilo med svinigt onyttigt marknadsgodis, och såklart en påse med brända mandlar! 

Hade även planerat att besöka den traditionsenliga marknads-puben igårkväll. Men eftersom jag och Lisa agerade världens bästa flickvänner och stod ute i hällregn medan våra karlar åkte runt på Morgans cross, resulterade det i att vi alla hamnade i bastun ett bra tag, och efter det kände man sig ganska mör, trött och sliten. Inte alltför taggad på en helvild utekväll i Åtorps grymma nattliv.
Så vi beslutade oss för att åka in och köpa pizza och spela lite spel.
Och om jag får lov och säga det själv var det nog tusen gånger bättre än puben! Speciellt för en "lady with a baby" och jag som är så utbränd efter att ha haft semester hela sommaren.

Puuh !

Goder morgon

Idag är det marknad i Åtorp som gäller.

Ses där!




Kuta

Yes, nu är hela lägenheten städad och det doftar ljuvligt av liljekonvalj. Mat har vi också fått i oss, och David har pluggat klart för dagen.

Nu sätter vi på oss spring-kläderna och sticker ut i löparspåret en sväng. Får se hur långt vi orkar, jag är inte i stans bästa form, men några steg ska man väl orkar.
Orkar jag minst fem är jag värd godis imorgon. Värt att kämpa för!

Till veckan funderar jag även på att gå och ragga innebandylag. Jag vill spela!





Min personliga Hollywood-tränare. Snygg va?!

Jag är så jävla bra

Inte fan trodde jag att jag var såhär jävla bra på att sy gardiner. Men jag överträffar mig själv igen som vanligt, och syr världens snyggaste gardiner.

Jag är så jävla bra!

Nu ska jag ta tag i storstädningen här i lägenheten. How fun. Men helt ärligt har jag inte mycket mer vettigt för mig. Så det är lika bra att sätta igång!



   


                      


P.S. Den som tycker sig se lite snea sömmar eller lite ojämnheter, vill jag bara hälsa att det i sådana fall är en synvilla. D.S.



En lins, flera linser

Fy sjutton vad mina linser irriterar just nu. Helt sinnes.
Det är nästan så att jag funderar på att ta mig hela vägen till badrummet för att plocka ut dem. Men nej, det är lite för jobbigt. Bättre och sitta kvar i soffan, försöka kolla på Rambo samtidigt som ögonen irriterar sönder.

Förut när vi skulle köpa biljetter till hockeyn var tyvärr ståplatserna slut. Synd tänkte jag som fick en alldeles underbar sittplats istället för att stå vid klacken och bli buttad fram och tillbaka.
Sedan köpte jag en hockeykorv. David köpte också korv, fast en grillad, och då blir det automatiskt ingen hockeykorv. Kokt korv är det enda rätta.

Nu ska jag fortsätta kolla Rambo ur mina suddiga linser.






Imorgon ska jag fortsätta sy gardinerna, men redan nu kan ni få se en bild på hur det såg ut utan.
Ganska tomt och tråkigt va?

En break !

Åh herregud. Det är inte bara att sy gardiner inte. Det vill jag lova!
Speciellt inte när det var 100 år sedan som man faktiskt visste när man skulle använda sick-sack söm och när man skulle använda raksöm. Dessutom 100 år sedan man visste hur man, på ett smidigt och lätt sätt, mätte och klippte tyg. Eller bara som en sådan "simpel" sak som att spola undertråd eller trä en symaskin.

Men jag har kommit en bra bit på vägen. Men nu ska jag ta mig en välförtjänt paus. Det vankas nämligen hockey här i staden.
Och alla som håller FBK så kärt, ska såklart dit och kolla. Alla de, plus jag, som kanske har en plats för FBK någonstans långt uppe i mitt anus. Men observera att det bara är ett kanske.
Modo i mitt hjärta.

Nu ska jag svira om från min desperat-hemmafru-klädsel och se lite anständig ut. Måste förbi jobbet och lämna in saker också.





Fri som en fågel !

Om någon vill anställa mig nu är jag fri som en fågel igen. Vilket känns bra.
Känns det inte helt rätt, är det inget för mig. Så jag tog tag i saken och sa upp mig.

Så yes. Here I am arbetsmakrnaden !




Plattan i mattan !

Ja, tro det eller ej, men nu ska det här sys!
Jag var lite väl entausiastisk häromdagen på IKEA och köpte tyg på metervara. Just då tyckte jag det var det enda tyget i världen som faktiskt skulle bli snyggt i vårt kök, och att alla färdigsydda gardiner var så tråkiga.
Dessutom är jag så sjutk trött på panellängder. De kan ta och slänga sig i väggen! Usch.

Jag tänkte även passa på att fålla upp mina andra gardiner, så de slipper släpa i marken och bilda fina dammråttor.

För övrigt idag har jag min man hemma, och han ska plugga hela dagen. Mysigt, då kan jag få rå om honom ! Laga god mat, baka äppelkaka till kaffet och bara gå och nypa honom i kinderna titt som tätt och säga "Åh min lilla snutteruttetuttegull, mamma älskar dig!". Och sedan pussa honom i pannan.

Haha. Typ så ska jag göra.

Nej, nu ska jag försöka trä symaskinen med tråd. Ska bli mycket spännande och intressant.
Hoppas det finns en instruktionsbok med.





Mina vackra orkidéer blommar för fullt ! Ska ta en bild senare idag och visa bättre !

Ett enda ord

Angående valet 2010 har jag bara ett enda ord att säga. PINSAMT.
Ja, jag tycker faktiskt att det är pinsamt att vara svensk just nu. Riktigt jävla pinsamt.
Finns det en enda vettig själ i detta underbara land som faktiskt är nöjd med valresultatet?

Jag hoppas så innerligt på att Reinfeldt håller sitt ord om att aldrig söka stöd hos SD eller låta de få vara med och påverka Sveriges politik.
Finns det någon svensk, som inte har någon som helst anknytning eller relation till en person med utländsk bakgrund?

Jag hoppas även att ingen av mina nära och kära blir sjuk under de 4 kommande åren, så att de mister sitt jobb.




Servettringar !

Tänkte visa er mina ursöta servettringar jag införskaffade häromdagen. Hittade godingarna på Indiska, och tog de fyra sista jag hittade. Sedan var jag i örebro och kollade efter fler, men där var de helt slut också. Tydligen många som vill ha de, och jag kan inte klandra någon!



Kostade 29,50 kr styck om jag inte minns helt fel.

Eller hur är de söta?

Stendöd

Yes, nu är jag stendöd, kaputt, förstörd och trött. Nej, inte riktigt så illa kanske.
Jävlar vilken helg jag har haft. Svinkul, absolut. Men fan vad trött jag är nu!

Imorgon väntas möte, och ytterliggare jobb. Men, än sålänge trivs jag jävligt bra med jobbet, och det känns jävligt skönt. Så det gör inget att det är lite mycket nu i början. Det kommer löna sig tillslut, när pengarna börjar rulla in!

Nej, nu ska jag ha en dejt med min kära och höra hur hans dag har varit!
Godnatt!




En date på Santa Monicas pir hade inte varit helt fel just nu !


Ni kan återkomma i April...

.. jag är uppbokad för tillfället.

Typ så känner jag. I alla fall när det gäller helgerna. Jag är den typen av människa som älskar att planera saker och ha något att längta till. Men även den människan som när man faktiskt har massa saker inplanerat, får lite små ångest över att veta att näst, näst, näst, näst lördag ska jag hem till Mr och Mrs Snygg och äta middag. Speciellt får jag ångest över att det blev näst, näst, näst, näst lördag enbart på grund av att jag var fullbokad alla de tidigare lördagarna. 

Men det ska nog gå bra. Snart kanske jag har schemat fullspäckat ända fram till jul. Så ni som vill hinna med en fika eller besök, hojta till innan mitt schema blir späckat. För jag är tydligen en jävligt eftertraktad person. Eller, jag kanske inte ska roffa åt mig all ära. VI, jag och David, är ett eftertraktat par.

Inte så konstigt med tanke på hur snygga vi är.


Eller?



(P.S. Jennie, jag snodde den från din Fb, hoppas du inte slår mig. D.S.)


Fredag

För er som har missat det är det alltså fredag idag. Vilket för de allra flesta innebär att man tar helgen, är på strålande humör och har en hel jävla helg framför sig av bara mys och härligheter. Och sedan på söndag kommer ni sitta där och ha söndagsångest, och tycka att helgen gick alldeles för fort.

Men just denna fredag innebär för min del, min första jobbdag (förutom kursen), och en hel helg fullspäckad av jobb. Men det ska bli kul faktiskt. Jag har ju inte gjort annat än o vara ledig sedan maj. Så det känns som det är på tiden att komma igång och tjäna lite pengar. Och framför allt att ha någonting att göra om dagarna!
Dessutom, jag slipper söndagsångesten, lucky me !


Nu ska jag ta tag i mig själv, tanka på telefonen och ringa min svärmor och se om jag kan få vara kvar där en stund efter jobbet ikväll (det är nämligen hos de jag ska jobba). David är nämligen borta till 23.00 ikväll, och jag har inte sådär jättestor lust att sitta helt ensam hemma en fredagkväll. Men det spörs..





The Quiz

Nu såhär på eftermiddagen när jag varit duktig och tvättat, städat, sprungit och.. ja inte så mycket mer, så tänkte jag dela med mig av en helt fantastiskt mysig låt ! Det var min kära man som introducerade mig för den en alldels vanlig dag på vår roadtrip i USA, och sedan den dagen har den legat mig varmt om hjärtat.
Han kan det där med musik min man! Fast om jag tänker efter riktigt noga kan han tamejfan allt! Fast en sak jag måste påpeka att han är grym på (hoppas han läser det här!) är att DISKA. 
Så hursa om vi inte skulle ta och göra en deal där, han som är så bra på att diska, diskar. Och jag som är så bra på att bl.a. njuta av att sitta i soffan och ta det lugnt, gör det.

Nåväl, jag får ta upp det på vår lilla familjestämma som hålls varje söndagkväll kl 18:07.

Yes, låten vareja!




 


En nystart !

Yes, nu har jag tagit tag i det här med en ny blogg, ny inspiration och ny energi ! Nu kommer jag spotta upp  inlägg här, jag lovar och svär.
Eller nej, det gör jag inte. Men jag ska göra mitt bästa i att lägga upp minst 1 om dagen, eller minst 5 i veckan. Ganska bra mål tycker jag.

Har som de flesta vet precis flyttat till Karlstad och blivit sambo med min älskade, därför kommer nog mycket handla om just vår nya lägenhet och det kommer nog komma upp en hel del bilder på hur vi har det.
Dessutom har jag massor med bilder och massor att berätta om vår Roadtrip i USA i somras. Ojoj, det kommer bli en massa att uppdatera om. Nice !

Men just nu, har jag en helt vanlig torsdag med ledigt från jobbet, så tvättmaskinen går på högvarv. Det ska jag också göra snart på min lilla springtur. Men först, ett besök nere i tvättstugan!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0