Tidig morgon

Jag gillar inte att gå upp tidigt på morgonen. Men när jag väl kommer upp är det ganska skönt. Man får ut så mycket mer av dagen och man känner sig mycket duktigare.
Men imorse, när klockan ringde vid 6 och det var dags att masa sig upp. Då var det hemskt! Det gjorde ont i hela mig och min arma själ bara skrek rakt ut. Fyfan, det har nog aldrig varit så jobbigt att kliva upp. Och sedan dessutom veta att en iskall bil och 13 grader kallt väntar på en, får en ju bara att vilja stanna kvar under det varma täcket ännu mer.
Det var verkligen hemskt.

För övrigt har jag fixat upp julgardiner idag. Nu längtar jag bara efter att få ta fram granen.
Hur tidigt kan man ta fram den?




Hon kan hon, den där Robyn.

Kusinvitamin

Igår var vi på revy. Liket som visste för mycket. Det var jag och David, plus alla andra 150 berusade medelålders folk som kollade. Usch, jag gillar inte medelålders som är berusade. Hoppas inte jag blir som dem när jag blir stor.
För övrigt var väl revyn sådär. Jag skrattade inte en enda gång. Var lite för spexigt för min smak. Men de salongsberusade medelålders gillade det. Speciellt de gånger det råkade se ut som att de satte på varandra.
Sex är tydligen säljande bland salongsberusade medelålders.

Man kanske skulle satsa på det där med nykterist?





Idag ska jag träffa kusinvitamin och moster!


Liket som visste för mycket

Gårdagen blev supermysig. Pallrade mig iväg till Karlskoga och min älskade Sandra! Prat, mys och plankstek. Jävligt värt.
Kvällen blev det glögg och kortspel hos Moa och Jonte. Måste bara inflika att jag vann så jävla hårt första omgången. Fyfan vad jag är bra. Efter det dygnförlorade jag dock.


Imorse vaknade jag tidigt och börjarde pynta det sista inför imorgon i lägenheten. Att sätta upp en 4 meter lång (kort) grangirland med ljus på balkongräcket är fan inte så lätt som det låter. Men nu är det kirrat och klart.

Igår blev jag och David sådär lite spontant sugna på och köpa en herrgård ute på landet. 12 rum och kök och en boyta på 455 kvm. Prislappen ligger just nu på 1,2 miljoner. Vad säger ni, ska vi slå till?

Här kan ni kika på det.



Friday som i ledig

Idag är jag ledig. Underbart!
Hade planerat att dejta mina flickvänner Jennifer och Sandra idag. Men båda jobbade till halv tre, och efter det hade Jennifer fullt upp med både det ena och det andra. Senare ikväll ska vi bort också, så jag måste åka hemåt igen havl sex. Så det blir det nog inget med.
Dock är jag ju lite halvspontan sådär, så man vet ju aldrig. Är grymt sugen på att åka iväg och träffa Sandra en sväng. Men vi får se.

Ikväll väntar glögg och spelkväll hemma hos Moa och Jonte. Mysigt!
Nu ska jag åka iväg till ICA Maxi och försöka byta en liten sak. Rött var helt enkelt inte vår grej.


Jag ser rött

Nu har vi just hängt upp vår nya RÖDA julstjärna av papp i vardagsrummet. Den är stor och fin, och jävligt röd. Skär sig otroligt mycket till våra gardiner, ser egentligen ganska hemskt ut. Får nog göra något åt det snarast.
Men det blir nog bra. Roligt med något annat än bara vitt. Tror jag.
Jag älskar färg. Men ibland kan det vara svårt att få till det. Mycket lättare med vitt. Fast lite tråkigare och opersonligare också. Lite sjukhus-känsla. Sterilt.
Snyggt, men sterilt.

Nu ska jag fortsätta pyssla lite här hemma. Köpte lite mer julpyssel idag.
Hur tidigt kan man klä granen?




Tänk er lite Greklandsvärme och sol just exakt nu. Förjävla gossigt.


Julpynt

Yepp. Nu är lägenheten nystädad och julpyntad. Fattas lite småsaker jag inte hunnit fixa med än. Men annars är det mesta klart. Åh, jag älskar julen.
När jag är ledig någon dag ska jag ta tag i julbaket också. Lussekatter, knäck, pepparkakor, ischoklad och allt annat julgott. Fan, inte konstigt man blir tjock över julen.

Igår köpte jag även hem en såndär stor fet jävla kartong full med skumtomtar. Bra jobbat Jonna, nu lär du ju verkligen inte rulla som en boll efter den här julen.
MEN, fyfan vad goda de är!

Nu ska jag ta natten i vår underbara säng. David ska ligga med mig, tills jag somnar. Sedan ska han gå tillbaka till tvn, om han inte själv somnar förstås.
Och nej, jag menar inte "ligga med" som i att älska. Utan helt enkelt bara ligga bredvid och hålla om. Snosa mig i nacken sådär mysigt, så jag kan somna som en liten pärta ikväll också.
Han är verkligen världens bästa kille, min David.



Puss och godnatt.

Min "lediga" vecka

Jao. I helg så trodde jag att det här skulle bli en hyffsad lugn och ledig vecka. Men ack nej, jobb öser in och så gör även pengarna. Ja tack!

Jag älskar att jobba och slita. Det är så jävla uppskattat med ledighet då. Sedan att man har något att fördriva dagarna med, får in en rutin och allt det där är bara ett stort jävla plus!
Mums för att jobba. Kommer sakna det när jag börjar plugga, men pluggning har sin charm det också.

Ikväll kommer Lisa, Hilding och lilla Fabian hit. Vi ska äta tacos och ha det mys.
Inte för att verka tjatig men; GUD VA SKÖNT DET ÄR ATT HA SINA NÄRA OCH KÄRA I NÄRHETEN!




Ahm, Karlstad I love U!

Mina vänner på facebook

Igår rensade jag bland mina vänner på facebook. Något jag tänkt göra under en längre tid men aldrig tagit tag i. Var skönt att få det gjort. Man kan undra hur många som velat bli vän med en bara för att kunna snoka?
Nästa steg är att ta bort facebook helt och hållet. Får se när jag tar tag i det. Innan nyår har jag satt som gräns i alla fall.

Facebook är så grymt överskattat. Folk som bara sitter och snokar runt. Bara en massa skit. Mina vänner som jag vill hålla kontakt med kan jag hålla kontakt med utanför facebook.

Nej, snart gör jag slut!


FETT nice

Guva skönt med en ledig dag. Nu ligger jag o myser i soffan under ett varmt och skönt täcke, medan Kalla och Co åker skidor i Gällivare på tv. Det ser förbannat kallt ut.

Senare idag kommer mamma och Malle med barn på eftermiddagsfika. Mysigt. Jag är så jävla glad över att jag inte bor i Norge längre. Det är så skönt att ha nära och kära nära. Typ kunna ta en eftermiddagsfika bara sådär är en enorm lyx.

Om en vecka är det första advent. Huva, vad tiden går fort. Byta gardiner och julpyssla i veckan med andra ord.



Den här bilden ska framkallas och ta en fin plats i vår lägenhet.
Mina töser!

Jobba jobba jooooobba

Gud vad veckan har gått fort! Tiden har bara rusat iväg. Antagligen för att jag har jobbat mycket, men också för att jag har haft mycket att göra efter jobbet också! Lisa, Fabian och Daniel var här på middag i onsdags och i torsdags kom två av mina favoritflicker på fika! Så himla mys.
Fick även agera personlig assistent till Sandra då hon för tillfället är lite halvt handikappad. Inte var dag man får göra det minsann. Knyta skorna åt en vän.

Igår var det kalas i Vintrosa, och idag har jag tagit en välförtjänt sovmorgon. Har nästan sovit 12 timmar. Var nog behövligt!
Ikväll jobbar jag igen.




David klippte min lugg igår. Det blev jättefint.


2 uker

Idag fyller Fabian 2 veckor, önskar jag kunde åka och hälsa på. Men jag är fortfarande lite förkyld så jag får hålla mig här hemma med städningen istället.
Åh, nu har jag inte fått se godbiten sedan i fredags. Det känns som evigheter sedan! Saknar honom och Lisa tokmycket. Hoppas jag får se de på Mathias kalas på fredag!
Mina pussungar!

Nu väntar städ av lägenheten. Massa skitsaker ska plockas upp på vinden också. Dags att sätta fart!



Jag saknar det här!


Delad tur, delad otur

Idag är det delad tur på schemat.
Jag vet inte vad det är med delade turer, men jag gillar de inte. Hittills har jag bara behövt göra 2. Räcker gott och väl. Man blir helt kring kring i huvudet.
Nu känns det mest som att jag har feber och har varit uppe hela natten. Men nu är det dags att ta tag i sig själv, göra ett snabb ryck här hemma, diska och plocka undan. Sedan bär det av mot jobbet igen.

Ikväll när jag kommer hem kommer jag verkligen däcka i sängen. Skönt att klockan väcker mig tidigt imorgonbitti igen. Slipper man sova för länge.



Underbar låt. Dock bättre med Neil Young, men hittade inget vettigt. Min kära kusin Caroline, hon kan sin sak hon.

P.S. Ingen förlorade igår. Vi körde utan poäng. Blev nog bäst så. D.S.

I've been in my mind, it's such a fine line



Gissa vad som äntligen tagit plats i vårt sovrum?!
Som jag längtat.


Racketcenter

Snart sticker vi iväg till racketcenter och spelar badminton. Fytusan så kul. Längesedan jag gjorde det. Gymnasiet var det nog sist. Och eftersom man börjar bli så förbannat gammal, var det några år sedan!

Men, dags att ta fram sin talang för att spöa skiten ur David. Skönt att just ingen av oss är direkt någon dålig förlorare. Så det kommer nog gå prima det här. Som en dans på rosor.


Fixa och trixa



Det är alltså detta jag pysslat med idag. Köpte ramarna igår på IKEA och placerade ut de, men det såg så himla trist ut med bara IKEAs text "Söndrum" och storlek på ramen som utfyllnad. Så när jag rotade igenom våra skåp förut och sorterade lite, hittade jag gamla tapetrullar som jag fick den briljanta idén att klippa ut till ramarna.
De ska såklart fyllas med trevlig foton senare. Men än har vi inte riktigt fått tummen ur och skickat iväg några på framkallning.
Det ska väljas med omsorg.
Men undet tiden får alltså våra tapeter fylla ut dem. Duger tills vidare tycker jag!


Vår nya familjemedlem





Den är exakt lika mysig och skön ut som den ser ut att vara.
Ser lite intryckt ut på bilderna kanske, men så är inte fallet i verkligheten.


Hem ljuva hem












Söndag i mitt hjärta

Det är lite skönt med söndagar ibland. Lite härligt att bara ta det lugnt och ladda inför en ny vecka. Plocka och dola i lägenheten. Man får bara ta det lugnt och vara lite lat, för det är exakt det söndagar är till för. Det är underbart!
Idag har jag småpysslat med diverse saker i lägenheten. Kan visa er lite senare vad som pysslats med. Dock är jag för lat för att fixa fram bilder nu. Jag älskar verkligen vårt kära hem. Känns sådär mysigt och hemtrevligt, precis sådär som hemma ska kännas.
Är nöjd att jag har börjat få till det nu. Det är minst sagt inte det lättaste. Det är lätt att ha det fint och stilrent. Men att få det hemtrevligt är desto svårare.

Nu ska vi heja på Sverige i hockeyn, och jag ska även pyssla lite under tiden. Efter det ska vi lagad en mysig söndagsmiddag och bara njuta av de sista timmarna av den här helgen. Imorgon börjar vardagen och 6 långa jobbdagar väntas innan jag får ta helg igen.

Lägger in bilder senare.


Pappas dag

Idag är det fars dag. Tänk att jag blev så lyckligt lottad och fick världens bästa pappa!
Min pappa vet och kan allt. Han finns alltid där för mig, och det finns nog ingen människa i hela världen som kan göra mig lugn på det sätt som pappa kan om jag är orolig eller uppstressad över något. Han är världens snällaste människa. Och världens klokaste och vettigaste också för den delen, han är verkligen bäst.
 Åh, jag älskar min pappa så mycket att det gör ont i hjärtat när jag tänker på det!
Jag önskar att alla kunde få ha en så bra pappa som jag har!




Världens bästa pappa och syster, jag älskar er!


IKEA

Idag har jag varit på IKEA 2 gånger. Fick inte med mig sådär jättemycket. Men något väldigt snyggt till vardagsrummet. Ska fota det imorgon tänkte jag, när det är lite bättre ljus.
Så det får ni se imorgon!

Känner mig för övrigt lite halvsjuk. Ont i halsen, tung i huvudet och bara allmänt hängig. Så kvällen blir lugn. Ska dricka litervis med te och försöka kurera mig.
Har verkligen inte tid att bli sjuk just nu känner jag!

Förresten. Fick reda på högskoleprovet förut. 1,2 fick jag. Hyffsat nöjd. Med tanke på att det var mitt allra första högskoleprov, jag var i princip noll förberedd och medel var 0,9.
Jag är ett smart och kärt barn, lucky me!



Pussa mig då!


Min kära vän Linnéa

Idag har vi haft finbesök. Min kära vän Linnéa kommer förbi på en kopp kaffe och massa snack om allt mellan himmel och jord! Så himla mys att få träffas.
Äkta vardagslyx! ♥

Fick även en superfin inflyttningspresent! Visar den någon dag när den kommit upp.
Vi hann även med en runda på stan där diverse födelsedags- och fars-dags-presenter inhandlades!
Åh, tänk om man bodde så nära varandra att det kunde bli ren vardag; förmiddagsfika och en runda på stan. 





Vinter

Åh, jag älskar vintern. Ja, jag är inte som alla andra vinterhatare som börjar gnälla direkt man får höra om kallgrader och pratar om sommaren och hur underbar den är. Och visst, sommaren är underbar. Det är den verkligen. Men vintern är också underbar.
Jag ÄLSKAR när den första snön faller, när marken blir vit för första gången. Jag blir sådär härligt pirrig och lycklig ända ut i tårna. Knarret under skorna när man är ute och går och de fina vita träden som blir som vackra skulpturer så fort lite snö klär dem.
Jag älskar att behöva ta på sig tjocka lager av kläder när man ska ut i kylan. När kylan riktigt biter en i kinderna, och när man andas genom näsan svider det till.
Åh, snö är så vackert. Vinter är så vackert.

Det enda, som jag verkligen ogillar med vintern, det är när det blir plusgrader, tö och snöslask. Det finns inget vackert i det överhuvudtaget. Ogillar även sånna vintrar när det knappt är någon snö alls. Marken ligger bar nästan året runt. Då känns det bara som en förjävla lång höst. Huuva!

Mmm, jag älskar vintern!



   

Åh, jag vill klippa kort igen, men samtidigt spara ut. Hur välja?


Och för den som kanske undrar

Så ska jag faktiskt ta tag i utseendet på bloggen. Någon gång.
Inte idag. Inte imorgon. Men någon dag.

Ska bara ta mig orken att sitta och pillra och förstå mig på. Fattar inte varför det inte bara kan vara simpelt. Eller det kansk det är. Förmodligen bara jag som är bakom flötet.

Kritvit

Åh, nu är jag snart lika blek och härligt kritvit som Thailands vackra stränder. Synd bara att det inte klär mig lika bra som det klär stränderna.
Nu är hela resan bokad och betald. Nu återstår bara den eviga längtan. Gud, ge mig värmen och Thailand nu!





Bebismys

Förlåt för kass uppdatering, men har haft fullt upp! I fredags var det jobb hela dagen, sen hem och fixa iordning god middag till min älskade som äntligen kom hem från Estocolmo!
Igår blev det först en snabbrunda på stan för att köpa en liten present till Fabian, och David skulle förbi och prova ett par skor som hade kommit.
Efter det åkte vi direkt hem till Åtorp och min älskade familj! Blev en hel del bebis-mys och massa gott att äta. Puuh så mätt jag var när vi åkte hem igårkväll. Tur man inte behöver svälta hos mor och far!

Hade även med min kamera, skulle fota underverket. Men självklart dog kameran bara efter några bilder. Men några hann jag ta.









Lillfamiljen ♥




Lillfamiljen och en stolt kusin!


My precious



Du är det vackraste jag någonsin sett, Fabian Sjölander ♥


Mosters lilla prins ♥

Nu har mosters lilla prins äntligen kommit till världen! Ska åka och träffa honom idag, och ta massa bilder om han inte misstycker. Hihi!
Ååh, jag blev så lycklig när de ringde och sa att han äntligen hade kommit. Lisa grät, jag grät och i bakgrunden gnydda Fabian så sött. När jag fick höra honom grät jag ännu mer. Ååh, ren och skär lycka när den är som allra bäst! 
Vi har längtat som en tok efter dig Fabian ♥


Det finns inget vackrare än familjelycka !

Jag är så himla stolt över min syster. Tänk min lilla lillasyster! Åh, hon är bäst! Utan henne vore jag ingenting ♥

Nu ska jag sluta skriva, jag tror ni fattar hur lycklig jag är! Åh, nu snart ska jag fara. Ska bara slå in presenten!
Puss på er alla, var rädd om er !



Mamma Lisa med lilla Fabian i magen, tillsammans med världens bästa mormor! ♥


Everybody move, run

Jag trotsar emot och ger mig ut på en löptur innan nästa arbetspass.
Inte för att jag är vidare värst sugen. Soffan och filten är helt underbart sällskap. Dessutom är jag galet trött. Men bara för att jag vet hur jävla skönt det är sedan, när man gjort sin skit och är svettig som en annan lurk. Den känslan vill jag ha. Dessutom vill jag bli lite piggare inför nästa pass.

Hard work, work!


Krämpor

Fan jag börjar redan få ålderskrämpor. Skandal. Jag är ju bara barnet, 21 år. Huuva.
Hoppas min rygg vill börja samarbeta med mig igen snart, så jag kan jobba utan att ha ont. Plus att mina knän för en gångs skull kan sluta vara så förbannat envisa och bara låta mig vara ifred.
Åh, de brås verkligen på mig!

Idag kör jag en delad tur. Jag tycker inte om delade turer någonstans. Man går bara och väntar på att få åka tillbaka till jobbet och fortsätta.

Nu ska jag sluta gnälla och diska upp efter mig. Sedan kanske slå på lite GG. Ahm, det är jag värd!



Lite New York och värme, tack!


Rekordsnabbt

Jag har en känsla av att den här veckan kommer gå rekordsnabbt. David är i Stockholm och jag har hela veckan fullspäckad med jobb. Imorgon blir den tuffaste dagen. Dubbelpass, men vi gillar cash. Och jobb, of course! Sedan ska det även hinnas med städ och tvätt. Men det får nog bli en annan dag.
På fredag kommer älskling hem, då blir det god middag lagad av mig och massa mys! Jag saknar honom. Men det är ganska mysigt att sakna varandra. Eller det är jättemysigt! Speciellt när man vet hur underbart det kommer vara när man får träffas igen! Eller det där pirret i magen och det där fåniga leendet man får på läpparna när man läser ett gulligt sms.
Ååh, kärleken! Den är väl för underbar! ♥



Helgen är ledig än sålänge, och jag vill nog ha det så också. Speciellt eftersom jag hoppas kunna åka o bebismysa i helgen med lilla Fabian!
Tänk att min lillasyster ska bli mamma, så himla underbart! Hon kommer bli den bästa mamman ♥


Kan det bli..

..mer tisdag än såhär?



Fisk och potatis.


Mat och potatis

Idag ha rjag jobbat hela dagen. 7-15.30. Nice!
Känner mig helsnurrig i huvudet. Nytt ställe idag igen och så mycket att lära och ta in.
Men det blir nog bra.

Nu lagar jag mat. Blir potatis och lax. Gott. Jag äter alldeles för sällan potatis. För det är ju så jobbigt att skala de, sätta dem i vatten, och sedan vänta på att de ska koka klart?

Ikväll blir det myskväll med mig själv och den eviga väntan på att få bli moster som enda sällskap.
Jag hatar att vänta. Fabian kom ut nu!



Ljus










Jag älskar levande ljus.


RSS 2.0