För kärlekens skull

Helgen spenderar vi tillsammans i solen, och som barnvakter åt Viggo. Carpe diem, och njuta av livet tillsammans. Underbara liv!

För övrigt blev jag jävligt sugen på att gifta mig efter att kollat på bröllopet igår. Fantastiskt vad snygg Kate var, och vilken underbar klänning! Och all pompa och ståt, så otroligt pampigt! Spendera gårdagen i Hyde park hade nog också varit hyffsat, vilken jävla stämning det verkade vara där. Helt galet, skumpa och hyllningar till kärleken!




Sötisar i poolen!


Our house

Jag är helt besatt av att kolla på hus och att drömma mig bort tills den dagen då det är dags för oss att skaffa ett. Bara tanken på vart det kommer ligga, hur det kommer se ut och vilka grannar vi får, gör mig så nyfiken att jag nästan sprängs.

Men tills den dagen kommer får vi fortsätta njuta av vår underbara lägenhet, och att slippa klippa gräsmattan var och varannan dag på somrarna och skotta tonvis med snö om vintrarna.




JAG. MÅSTE. PLUGGA.

H.J.Ä.L.P.


Min nya diet

Igår tänkte jag att jag skulle testa en ny diet. Så därför åt jag enbart två bananer och drack två glas blåbärssoppa. Men idag när jag vaknade hade matlusten kommit tillbaka, så jag la dieten på hyllan och där får den ligga tills magsjukan kommer på besök nästa gång! 

Dagen ska spenderas med massa tentaplugg. Endokrina systemet, homeostas, cellen och nervsystemet. Låter inte så tokigt va?!

På tal om något helt annat. Var i Boårs i helgen, hos min älskade Zandra och hade en helt underbar helg!  På lördagen var det utgång som stod på schemat, och jag önskar att jag kunde säga att jag hade en svinkul kväll och vi dansade hela natten lång. Men nej, det var inte alls kul att gå ut. Och det var absolut inte fel på sällskapet, eller något sådant, men det lockar mig inte längre bara. Det finns ingenting med fulla människor, trånga dansgolv, spyor, spillda drinkar, ölstänk och hög dunkande musik som lockar. Jag har redan varit där, och då var det jättekul, men det är inte det nu längre. Nu är det mest en pina.
Så efter att vi betalat 150 kr för att komma in, tackade vi för oss efter bara 10 minuter och gick hem. Fyfan vilken befrielse det var! Få åka hem och sitta uppe och snacka någon timme istället. Underbart!




Tack för en underbar helg Zandra

Fail

Igår spenderade jag 40 minuter med en norrländsk kille jag inte vet namnet på i telefonen. Tanken var att vårt bredband skulle börja fungera normalt efter de 40 minutrarna. Men istället fick killen tacka för sig och jag återgå till min dator utan Internet. Men lugn bara lugn, det kommer en servicekille och fixar problemet. Om 3-4 dagar.

Precis så många dagar som jag hade tänkt vara utan Internet...



Hem ljuva hem!

Nu är vi hemma med halmen. Men damn, vilken resa! Det har varit helt fantastiskt x1000, även om vi haft lite otur med både sjukdomar och vädret vissa dagar. Men vad gör det när det finns supermediciner, stora shoppingcenter och supergod mat att spendera tiden på? Jag har säkert gått upp 5 kilo på enbart kyckling med röd curry, och jag skulle förmodligen kuna döda för att få äta det väldigt snart igen! Thaimat i mitt hjärta.

Nu är det tillbaka till verkligheten och tillbaka till pluggandet som gäller. Den här helgen och veckan kommer bli intesiv med plugg, men det känns faktiskt inte särskilt jobbigt.




RSS 2.0