Om man kunde sälja snor vore jag miljonär vid det här laget

Men nu börjar äntligen min förkylning att dö ut. Eller ja, jag inbillar mig det iaf. Har som mål att vara frisk tills imorgon. Det där med målsättning ska tydligen vara bra och effektivt, speciellt enligt blondinbella, så det är väl lika bra att sätta igång.

Igår pratade jag med min kära Zandra, och kom åter igen fram till att jag världens bästa vänner, och att det vore förbaskat skönt att slippa avståndet mellan varandra, så man kunde träffas över en kopp te eller två och fördriva timtal med att bara prata om allt mellan himmel och jord. Eller för all del göra något annat kul. Men, jag klagar eller gnäller inte, jag är förbaskat tacksam över att dessa guldkorn faktiskt finns i mitt liv!

Nu ska vi gå och hyra en film och köpa något gott att knapra på till den. Eftersom jag ska bli bodybuilder på allvar nu, så är det slutätit med godis för min del från och med imorgon. Wish med luck!



En inzoomad version på mig och stora killen!


Hypokondri

Igår såg jag döden i vitögat. Trodde jag. Men egentligen blödde jag bara näsblod....



Hellre en rövare i Polen än en polare i röven


























En hostande, snorande, utmattad semesterfirare

Semestern har varit hur bra som helst. 3 helt underbara veckor som har avnjutits på bästa sätt. Vi har i stort sett bara tagit det lugnt, umgåtts med våra underbara familjer och andra härliga människor och även spenderat en vecka på Kreta, vilket var helt underbart.
Idag är sista dagen på vår semester/sommarlov, lite smått fix här i lägenheten står på schemat, och om våra förkylningar inte sätter stopp för oss vankas det även kalas ikväll!

Jag slänger upp lite blandade bilder från semestern senare idag.



Köpte ett helt underbart fat i Grekland, gjort av terracotta och glasmosaik, som ska få liva upp vardagsrummet i höst!

Humblebumblebee



Tack för igår min äskade vän!

Kärlek på semester

Sista veckan med jobb innan jag och kärleken tar tre veckors härlig semster tillsammans innan det åter igen är dags för jobb och skola. Jag kan inte ens försöka uttrycka det i ord hur underbart det ska bli!
Två härliga lediga veckor hemma i Sverige, och en vecka på varmare breddgrader med lata dagar på stranden och allt som hör därtill!

Idag var även mosters prins här på besök, och självklart även min älskade syster och hennes älskade! Mysdag med stranden, bad, fika, tacos, och en massa bus och lek.
Nu ska det bli skönt att snart nanna kudden, imorgon har jag en del att stå i innan jobbet!




Mosters lilla prins har blivit så stor!


RSS 2.0