Fågelkvitter

Finns det något mer underbart än att vakna till fågelkvitter? Åh, ge mig vår på riktigt nu!

Idag blir det en lugn och skön söndag, besök hos svärföräldrarna står på schemat, och jag antar att vi stannar där en bra stund! Det är mitt andra hem, underbart att få komma dit!




Mitt hår är mer eller mindre en katastrof! Hatar längden på det just nu, bara såndär tråkig längd, varken långt eller kort. Sedan är det ojämnt klippt, slitet och bara allmänt tråkigt.
Jag borde nog uppsöka en frisör...


Mongolian steakhouse

Åh, jag är så hungrig! Men klockan 4 har vi ett bord på mongolian bokat, och då ska det ätas buffé som aldrig förr! Galet gott, rekommenderas varmt.
Feed me!







Åh du kära Florence

Imorgon blir det upp med tuppen och bege sig till skolan för några timmarsplugg på vårt kära grupparbete. Spännande. Fast först ska jag avnjuta några riktigt sköna timmars sömn i vår underbara säng. Enda felet är att det felas en person i den. Jag får helt enkelt nöja mig med att ligga på hans sida och snusa in all hans doft ifrån hans kudde. Sedan kan jag väl somna hyffsat skönt och drömma mig bort till honom och till fredag.

Nej, nu kallar sängen och min bok! Imorgon är det preppsittning som står på nollnings-schemat också. Det blir nog jäkligt kul!


(Hade tänkt slänga upp en riktigt skön låt, men det ville tydligen inte datorn. Så det blir en annan gång!)


Bänkad

Vid skolbänken igen. Sjukt, men ska bli himla kul och skönt. Ser speciellt mycket framemot alla sena nätter fyllda med plugg, alla tentaångest och alla roliga arbeten man ska knåpa ihop!
Imorgon blir första heldagen, spännande.

För övrigt har dagen spenderats med världens bästa syster och systerson. Kvällen spenderades med en av världens allra finaste vänner!






Spegel, spegel

Körde tummen ur och putsade vår gigantiska spegeldörrar till garderoben förut. Fyfan vad synd jag tyckte om mig själv när jag stod där och putsa och putsa och putsa och putsa, och det blev bara flammigt hur jag än bar mig åt.
Men ett x antal fula ord och lite akut psykoterapi från min älskling, är de strålande rena och fina.

Före:


Vanligtvist är de inte så dammiga. MEN, efter slipande och byggande blir det så.

Efter:


Och vi myser på

Mysig lördag. Härlig lördag. Lugn lördag. Skön lördag.
Finns många passande adejktiv för denna lördag!

Idag har vi varit runt på lite affärer och kikat. Bland annat Gengåvan, en Secondhand-butik här i Karlstad. Åh, att man inte hade ett helt hus att fylla av underbara prylar och möbler. Fanns så mycket möjligheter och så många roliga projekt! Jag vill..

Kvällen fortsätter i det lugna spåret. Och jag bara älskar't! Massvis med tända ljus, mysbelysning, sköna filtar, lite gott och såklart min underbara kille.




Sneakispeakis på mitt senaste projekt. Vill ni se resten får ni komma över på en kopp kaffi!


Sköna lördag

Åh, lägenheten nystädad och fin. Mitt pysslande är klart för den här gången och sitter på plats. Nu ska bara några fina tillbehör åka upp på den också, sen ska det fototdokumenteras.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan fixa iordning en smarrig frukost och väcka min älskade. Åh, jag känner på mig att det här kommer bli en skön lördag!
Catch the day, enjoy the moment!









Idag kunde jag tänka mig lite skönt häng vid Venice Beach, LA.

Why, oh why

Varför bor inte alla mina underbara flickor här i Karlstad tillsammans med mig?
Jag skulle behöva en stor dos av dem nu.



Jag saknar er nått otroligt mycket! ♥


Doing the laundry

Härligt torsdagsgöra. Lägenheten ska även bli städad och vacker igen hade jag tänkt. Mm, det kommer bli så krispigt och skönt när det är klart!
Och sen ikväll; lägga sig i renbäddad säng, nyduschad och med nyrakad ben! WHAT A FEELING.










Till min kära kusin Caroline

Och alla andra som vill se våra nya sängbord!
Ursäkta den smutsiga spegeln, ska pusta den.
Någon gång..








Kärleken till en syster



Är obeskrivlig.
Hur mycket vi än bråkat och tjafsat, hur hårt hon än har dragit mig i håret eller jag har dragit henne i håret, hur många gånger jag än har svurit på att sätta hänglås på min garderob, hur mycket jag än har hatat henne stundtals, så går det alltid över lika snabbt och sedan är vi bästisar, själsfränder och älskar varandra mest i hela världen igen. Precis som systrar gör. 
Det finns ingen som jag har haft roligare med, det finns ingen som jag kan skratta åt de mest sjukaste sakerna med, eller för den delen bara skratta åt ingenting. Vi har exakt samma låga, dåliga humor, och jag älskar det. Det finns ingen som förstår mig lika bra som henne.
Jag är så stolt över min lillasyster. Gud vad jag älskar henne!

Nu har hon blivit mamma till världens sötaste lilla Fabian och jag ska få äran att bli gudmor. Åh, jag ska inte göra er besvikna, det lovar jag.
Moster och syster Jonna kommer alltid finns här för er! ♥


  

Att ett år kan gå så fort



Men som sagt, tiden går fort när man har roligt älskling! ♥

Ingvar Kamprad



Nu ska jag och David ge dig lite extra klirr i kassan Ingvar. Vi behöver sängbord, och du behöver pengar. Eller?


A dream come true

Yes. Idag ska jag uppfylla en utav mina barndomsdrömmar. Jag ska nämligen gå på........ DISNEY ON ICE! Wooohoooo!!
Haha. Dock tror jag mina tre prinsessor som ska med kommer tycka att det är hundra gånger roligare. Samma sak som när vi var på Disneyworld i somras, kändes som de under 10 år hade som roligast. Jag tror att jag är för gammal för att njuta av det på samma sätt som dem. Such a shame.





Underbar morgon

Har just vart uppe och dragit en sväng med penseln. Kommer bli sjukt fint, men ni får se det sen när det är klart. Roligare än att se något som är halvklart och halvsnyggt!
Nu ska jag nog krypa ner en sväng igen bredvid min älskling, innan jag går upp igen och bakar lite scones åt oss till frukost. Härliga lediga fredag!




Det går så bra

Ta det lugnt. Det går så bra.
Klassisk kommentar från jobbet. Frågan är bara hur bra det går egentligen. Skulle jobbat till två, men fick hoppa in och jobba till fem, för det var mer eller mindre kaos överallt idag. Hade fått jobba till tio om jag velat, men jag kände att jag inte riktigt hade lust med det.
Pengar är inte allt.

Min helg stavas L-E-D-I-G. Damn, vad skönt!


To plant more dreams, and some day think of kids

It always takes a little help from someone
You are the one I need








Nu ska det pysslas







Fram med pensel och färg, nu ska det skapas vackra ting!

Klet, klet, spackel, spackel

Har börjat fixa insidan i garderoben. Imorgon hoppas jag kunna börja måla efter jobbet. Det ska bli otroligt skönt när garderoben är HELT färdig. Tänk att kunna hänga kläder på galgar igen! MUMS.

NU; åter till spacklet!


It's all bananas

Skönt med ledig dag idag. Jag har tagit en lång och härlig sovmorgon och fixat med diverse ärenden på Internet. Dock ville inte datorn samma sak som jag, och det var jävligt nära att jag kasta ut den genom fönstret. Men jag tog mitt förnuft till fånga och ringde support och stod i telefonkö i hundra år. När jag äntligen kommer fram, har datorn helt plötsligt beslutat sig för att samarbeta med mig igen, så jag fick tacka och bocka för mig och lägga på. 
Tack för den kära dator.









Det ska bli så himla skönt

Att få sova ut på måndagmorgon! Nu har det blivit en hel massa jävla tidiga dagar på jobbet, och jag är så himla trött på att höra min förbannade alarmsignal på mobilen vid 6 varenda morgon. MEN, gud har hört min bön. På måndag får jag äntligen en sovmorgon. Bara imorgon kvar..

Idag har jag och David varit barnvakt åt vår lilla skatt. Han har varit så snäll, bara legat och skrattat, ätit och sovit! Åh vad jag längtar efter våra framtida barn när man är med honom! Hoppas våra barn också blir lika söta och snälla!

Nu är det NHL 11 på tv som gäller för killarna. Jag och Lisa sitter och granskar nya H&M-katalogen och drömmer oss bort till varmare tider. Ge oss!




En glad gofis!




Sommar och Venice Beach, LA!


En liten undran

Varför firar man trettondagen? Vad är det som är så speciellt att allt ska vara stängt och tråkigt idag? Enda dagen jag faktiskt sluta tidigt på jobbet. Så jävla typiskt.
Tur att jag fick några extra kronor för besväret ändå, känns ju genast så mycket bättre.

Idag får det bli en mysig hemmadag i soffan. David är lite krasslig, och eftersom jag varit ute och pulsat/sladdat klart i snön för idag tycker jag soffan låter som en ypperlig idé. Det enda jag ska ta mig utanför dörren för att göra är att hyra film.




Min favoritsyssla såhär års; Kolla gamla härliga sommarbilder. Det värmer så skönt att veta att det en vacker dag kommer vara så varmt, att man kan gå runt i linne och shorts och ÄNDÅ tycka att det är för varmt.


Playstation 3

Igår klickade vi hem det. Idag står det här hemma i hyllan. Dumt nog var vi och köpte två spel till det idag också. Det ena var NHL 11, behöver jag säga mer?
Killar blir som helt drogade av det, de är fast, helt borta. Men snart ska jag rycka med honom på en liten promenix. Ska locka med att han kan köpa snus på kuppen.

I söndags kastade jag ut julen. Så nu är det vårfint här hemma i lägenheten. Eller nästan. Det enda som felas är storstädningen som ska göras imorgon. Gött, nu finns det hopp om bättre tider!





Det här längtar jag efter just nu!

2010

Här skulle jag kunna ge mig på ett försöka att sammanfatta hela året 2010. Men det skulle ta alldeles för lång tid, få 2010 var ett sånt jäkla superår!
Så jag lägger ner allt direkt, innan jag ens hinner börja!

Kan kort och gott säga att 2010 var mitt bästa år än sålänge. Hoppas att 2011 blir minst lika fint, och redan nu ser det väldigt ljust ut.




Du var det allra bästa med 2010 älskling!

RSS 2.0